Vandringen
Premiere 2001

En gammel kvinde vandrer gennem tiden i et tørt og øde landskab. Hun søger efter vand. Jorden er stenet og hård og varmen kvælende. Kvinden har vandret meget længe og sætter sig ned for at hvile. Langsomt dukker billeder op for hendes indre blik. Om en ældre kvindes vandring og møde med sig selv i forskellige aldre ved sit livs afslutning.

Datoer...
Dansescenen, Dansolution 2
Varighed 20 min.  

På & bag scenen
Dansere Jytte Kjøbeck, Mette Aakjær og Asta Meldal Lynge Kostumer Rikke Von Qualen Musik Eleni Karaindou, Phillip Glass, Deathprod, John Lurie Lydredigering Morten Mariendal. 

Soloen Kvinden der blev grebet i hor vandt dansekonkurrencen Dansolution 1 på Dansescenen. Prisen var finansiering af en ny produktion præsenteret på Dansolution 2. Denne produktion er Vandringen. Turné til Gran, Århus, Odinteatret, Holstebro og Studenterhuset, Ålborg i efteråret 2001. 

 

 

 Pressen skrev:

Politiken 15. december 2001, Monna Dithmer:

"
Der er en forunderlig tidløshed over Pernille Gardes ”Vandringen”, nok fordi hun ikke er så interesseret i bevægelser, men i at få det mellemrum af følelser, der eksisterer menneske til menneske, til at danse. Det har hun før vist sig at have en særlig sans for … Helt nøgent og enkelt er det, men med en styrke i følelsen.”


Pernille Garde
+45-27147206
mail@pernillegardestageart.dk