Stille flyder Natten
Premiere 2001

Tre personer mødes tilfældigt en sen aften. De kender ikke hinanden, men drages alle af nattens lys og den drømmende stemning som frembringes. I nattens mørke viser personerne glimtvis deres sindstilstand og følelsesmæssige relationer opstår imellem dem.

Et søvngænger-lignende trekants drama mellem to mænd og en moden kvinde.

Dansescenen, del af Debutprogrammet 
12. - 17. februar 2001, 20:00
Varighed 20 minutter

På & bag scenen
Dansere Sorella Englund, Bo Madvig & Jacob Dorff-Petersen Kostumer Rikke Von Qualen Musik T. Morena, Albert Ayler, Goran Bregovic-Black Cat White Cat Lyddesign Morten Mariendal Lysdesign Anja Myung Hansen Foto Thomas Petri Produktionsleder Jesper Sønderstrup Producent Dansescenen

Støttet af
Teaterrådet, Blankbåndsmidlerne og Wilhelm Hansen Fonden.

 

 Pressen skrev:


Politiken 14. februar 2001, Janus Kodal:

"… Men det forløste udtryk, og jeg glemte helt, at det var dans jeg så, leverer Pernille Garde. [...] vi opdager, at de er billeder på os selv rullet ind i et drama, der spejler ind i livet, at vi er så helt anderledes, end vi ved. Men det gør ikke noget, at de er billeder. Det sjælelige ryk, jeg forstår ved kunst, har allerede tvunget os til at forstå sit sprog.”

Weekendavisen 23. februar 2001, Majbritt Hjelmsbo:

" […] Men det var Pernille Garde der havde publikum i sin hule hånd med søvn-gængerdramaet ”Stille flyder natten”, hvor en hypnotiserende Sorella Englund i rød silkenatkjole indtog scenen mellem Jacob Dorff-Petersens desorienterede pubertetsdreng og Bo Madvigs farligt – komiske ulv i fåreklæder […]" 

 

Pernille Garde
+45-27147206
mail@pernillegardestageart.dk