PERNILLE GARDE STAGE ART


PERNILLE GARDE STAGE ART skaber forestillinger der bevæger sig i grænselandet mellem dans og teater og fortæller historier med en stærk fysisk sensibilitet og visuel opmærksomhed. Kompagniet arbejder med kompleksiteten ved den menneskelige eksistens og kaster lys og humor på alvorlige, mørke emner som tab, seksuelle overgreb og krig. I et detaljeret billedsprog inviteres publikum med ind i et fysisk og emotionelt univers med mange lag, nuancer og fortolkningsmuligheder. Pernille Garde er kompagniets kunstneriske leder og koreograf.

LOST MEMORIES 2014 og STILHEDENS SYMFONI 2010 er værker som er karakteristiske for PERNILLE GARDE STAGE ART med klare narrative forløb, visuelle og rumligt poetiske udtryk med overraskende pointer. Pernille Garde Stage Art udforsker og udvikler sideløbende publikumsinvolverende projekter bl.a. TÆT PÅ 2015, hvor en publikummer ad gangen inviteres ind i en campingvogn for at fortælle en historie fra sit liv. Fortællingen transformeres til en lille intim forestilling for denne ene person.

PERNILLE GARDE STAGE ART støttes løbende af Statens Kunstfond både til produktion, turnévirksomhed og modtog arbejdslegater til videre kunstnerisk udvikling i 2018, 2017, 2015 & 2007.

Pernille Garde blev i 2014 præmieret af Statens Kunstfonds Legatudvalg for Scenekunst for LOST MEMORIES. 


Bestyrelse

Kasper Daugaard Poulsen
FORMAND
Abelone Koppel
BESTYRELSESMEDLEM
Pernille Lyneborg 
KASSERER

Vedtægter
Læs her

Pernille Garde
+45 27147206

mail@pernillegardestageart.dk
CV

Pernille Garde