Pernille Garde kunstnerisk leder

Pernille Garde, koreograf og iscenesætter, arbejder i krydsfeltet mellem dans og teater, og skaber forestillinger med en stærk fysisk sensibilitet og visuel opmærksomhed. Hun fortæller historier gennem dansen baseret på personlige narrativer, fiktionslag og fortællinger fra det virkelige liv. Hendes værker tager udgangspunkt i den menneskelige eksistens og omhandler tematikker som hukommelse, tab, krig, dødssynder, kærlighed og identitet. 

I Gardes visuelle billedsprog smelter krop, tekst, musik og video sammen i unikke udtryk for hver forestilling og inviterer publikum med ind i et fysisk og emotionelt univers med mange lag og nuancer.

LOST MEMORIES 2014 og Stilhedens Symfoni 2010 er begge værker som er karakteristiske for Pernille Garde med klare narrative forløb, visuelle og rumligt poetiske udtryk og med overraskende pointer. Pernille Garde udforsker og udvikler sideløbende med det koreografiske arbejde, publikumsinvolverende projekter bl.a. TÆT PÅ 2015, hvor en publikummer ad gangen inviteres ind i en campingvogn for at fortælle en historie fra sit liv. Fortællingen transformeres derefter til en lille intim forestilling for denne ene person.

Pernille Garde støttes løbende af Statens Kunstfond både til produktion, turnévirksomhed og modtog 2018, 2017, 2015 & 2007 arbejdslegater til videre kunstnerisk udvikling. 

Pernille Garde blev i 2014 præmieret af Statens Kunstfonds Legatudvalg for Scenekunst for LOST MEMORIES.

Bestyrelsesmedlem De Frie Koreografer 
Bestyrelsesmedlem Brancherådet for Scenedans 

 


Bestyrelse:

Formand: Kasper Daugaard Poulsen,
Bestyrelsesmedlem: Abelone Koppel 
Kasserer: Pernille Lyneborg 

Vedtægter
Kommer snart

 

Pernille Garde
+45 27147206
mail@pernillegardestageart.dk
CV

Pernille Garde