Circus of Life
Premiere 2012

En falleret cirkustrup med to tilbageblevne artister, tager os med i manegen og fortæller små humoristiske og groteske historier fra det virkelige liv om vores skyggesider og fejlbarligheder. Artisterne skifter karakter fra et billede til et andet, i bevægelse og transformation – fra scene til scene. I et grotesk og absurd univers, med sælsomme og gådefulde scener blandes virkelige og fiktive fortællinger, der på hver deres måde spejler de 7 dødssynder.

Circus of Life er provokeret af syndefaldet og kirkens definition af de syv dødssynder. "Du må ikke" frister os og gør os til mennesker. Vi bliver bevidste om vores krop og om vores seksualitet. Vi opdager, at vi er nøgne og sårbare. Vi er mennesker med kendskab til godt og ondt.

Hvorfor frister og lokker det forbudte? Hvorfor pirrer det vores nysgerrighed og vækker lysten til ulydighed? Kan vi sige os fri for griskhed, frådseri, hovmod, liderlighed, vrede, dovenskab og misundelse? Har syndefaldet og de syv dødssynder mistet deres værdi eller betyder de stadig noget for os i dag?


Circus of Life 
udfordrer syndens skikkelser og ansigter og blotlægger vores dilemmaer og skyggesider, imens vi ledes på sporet af svarene på de mange spørgsmål. Træd med ind i manegen – træd ind i livets cirkus.


Lille Carl, Dansehallerne
Dansehallerne.dk
7. - 11. november 2012 
Varighed 50 minutter

På og bag scenen
Koreografi, idé, tekst & iscenesættelse Pernille Garde Med Tiziana Fracchiolla & Alexandre Bourdat Stemmen MC Jabber Dramaturgisk konsulent Vibeke Wrede, Scenekunstens Udviklingscenter, Odsherred Koreografisk konsulent Louise Hyun Dahl Komponist Greatmusic - Tin Soheili & Niklas Schack Lysdesign Michael Breiner Kostumer Rikke Von Qualen Rekvisitør Sara Vilslev Afvilker Jonas Corneliussen Video Mikal Bing Foto Natascha Thiara RydvaldFreddy TornbergLine Riise Grafisk design Robin Neil Hart Pr og turné Janne Hovmand Storm Administration Projektcentret i Dansehallerne/ Jens Christian Jensen.

Støttet af 
Statens Kunstråds Scenekunstudvalg, Augustinus Fonden, Toyota Fonden, Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Københavns Scenekunstudvalg & Wilhelm Hansen Fonden.

 

 

 

 

Cirkus of life full version ON VIMEO

Pressen skrev:

Anne Middelboe Christensen, live-anmeldelse 9. nov. i Dansehallerne:

”[...] sæsonens grummeste forestilling. Det er en forestilling, der rummer utroligt mange paradokser omkring livet, sådan som det kan udtrykkes gennem kroppen. […] Det er en forestilling fuld af overraskelser og uventede, meget voldsomme, skift. […] Circus of Life er også en af sæsonens smukkeste danseforestillinger. Der er scener af mærkelig skønhed, uforklarlig grynethed [...] Hvor er det dog vidunderligt, at Circus of life er sæsonens grimmeste danseforestilling. Og hvor opløftende er det dog, at det også er den grummeste.”

 

 Pernille Garde
+45-27147206
mail@pernillegardestageart.dk